New studio in use.

My new studio in Saux is in use! The old barn endured the renovation well without sacrificing any of its original soul. The gate is replaced by a large french window that creates a marvellous light. I already noticed this light when I first entered the barn. And this has certainly contributed to the decision to settle here.

Advertisements

~ by Stefaan Eyckmans on April 19, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: